Οι σπουδαστές του εργαστηρίου μαγείρεψαν φαγητά εμπνευσμένα από τη γαστρονομική ιστορία της Κρήτης, όπως χοχλιούς μπουρμπουριστούς, χοιρινό με σέλινο, σφουγγάτο, μαυρομάτικα με μάραθο και ξεροτήγανα.
Την εκδήλωση «έντυσε» με μουσικές νότες ο γνωστός καλλιτέχνης Βασίλης Σκουλάς, που ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης.
Στο Ρέθυμνο η θεατρική παράσταση «Χόρεψέ με πατέρα» της Κατερίνας Αντωνιάδου
H θεατρική παράσταση «Χόρεψέ με πατέρα» της Κατερίνας Αντωνιάδου έρχεται στο Ρέθυμνο στο Θέατρο Αντίβαρο για δυο παραστάσεις σήμερα Σάββατο...