Οι σπουδαστές του εργαστηρίου μαγείρεψαν φαγητά εμπνευσμένα από τη γαστρονομική ιστορία της Κρήτης, όπως χοχλιούς μπουρμπουριστούς, χοιρινό με σέλινο, σφουγγάτο, μαυρομάτικα με μάραθο και ξεροτήγανα.
Την εκδήλωση «έντυσε» με μουσικές νότες ο γνωστός καλλιτέχνης Βασίλης Σκουλάς, που ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης.
Αναδρομική έκθεση του ζωγράφου Βασίλη Γρατσία «Πορεία»
Η αναδρομική έκθεση του ζωγράφου Βασίλη Γρατσία «Πορεία» πρόκειται να παρουσιαστεί στη Βασιλική Αγίου Μάρκου από τις 10/5/2024 έως τις...