Την 4η θέση έλαβαν οι κορασίδες του ΟΚΑ Αρκάδι στο μπάσκετ της ΕΚΑΣΚ μέσα από τους αγώνες final-4. Οι νεαρές παίκτριες του Κώστα Πλευράκη έδωσαν δύο αγώνες, έναν ημιτελικό ενώ αγωνίστηκαν και στον μικρό τελικό, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα σε κανέναν από τους δύο.
Τούτο, ποσώς έχει βαρύνουσα σημασία καθώς, μιλάμε για μία ομάδα που έρχεται, που τώρα δομείται και που στο εγγύς μέλλον θα μπει σε (αντα)αγωνιστική διαδικασία.
Κοντολογίς, ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης αφού στον β’ ημιτελικό κέρδισε τον Ηρόδοτο δύσκολα με 46-44 και έπειτα δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει στον μεγάλο τελικό του Πλατανιά με 52-39.
Η ομάδα των Χανίων ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο στον μεγάλο τελικό κερδίζοντας το Αρκάδι με 44-34. Το όλο… “κακό” έγινε στο α’ δεκάλεπτο όπου οι, Χανιώτισσες πήραν ένα προβάδισμα 12 πόντων (14-4). Εξαιρετική επιθετικά ήταν η Λουκία Παπαδάκου που σημείωσε 12 πόντους.
Στον μικρό τελικό αντιμετώπισαν τον Ηρόδοτο (κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται εκείνος στον μεγάλο τελικό) και έχασαν με 21-37. Αρκετά “άδειες” από την προσπάθεια του ημιτελικού, οι κοπέλες του Κώστα Πλευράκη, βρέθηκαν εξ αρχής πίσω στο σκορ έχοντας και πάλι όμως για πρώτες σκόρερ, τις Περβολιανάκη και Παπαδάκου που σημείωσαν αμφότερες από 9 πόντους.
Α’ Ημιτελικός
Πλατανιάς – Αρκάδι 44-34
Τα 10λεπτα: 14-4, 19-10, 27-22, 44-34.
ΑΡΚΑΔΙ (Πλευράκης): Περβολιανάκη 9, Ξενίδη 6(1), Παπαδάκου 12, Πλευράκη, Λιμάκη 2, Βλάσση, Λαμπίδου, Τζανακάκη, Σπαθή, Κωνσταντινίδη 5, Ρεράκη, Παπαδογιάννη.
Β’ ημιτελικός
ΟΦΗ – Ηρόδοτος 46-44
Μικρός τελικός
Αρκάδι – Ηρόδοτος 21-37
Τα 10λεπτα: 5-13, 12-24, 15-32, 21-37.
ΑΡΚΑΔΙ (Πλευράκης): Περβολιανάκη 9, Ξενίδη, Παπαδάκου 9, Ρεράκη, Κωνσταντινίδη 1, Λινάκη 2, Πλευράκη, Βλασσάκη, Λαμπίδου, Παπαδογιάννη, Τζανακάκη, Σπαθή.
Μεγάλος Τελικός
ΟΦΗ – Πλατανιάς 59-32