28 °C Rethymno, GR
22/05/2022

ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (18.00) ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΡ. ΚΑΙ ΕΡΜΗ

Ημέρα τελικού

Ο τελικός του κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στον Αστέρα Περάματος και στον Ερμή Ζωνιανών θα λάβει τελεσίδικα χώρα στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής σήμερα στις 18.00 και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών. Αυτή είναι η απόφαση που έλαβε η ΕΠΣΡ μετά την τελευταία της κίνηση να αναβάλει την αναμέτρηση που ήταν να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Αρμένων το περασμένο Σάββατο.
Φοβού των επεισοδίων μεταξύ των οπαδών, η Ένωση του Ρεθύμνου προέβη σ’ αυτή τη μεταφορά του τελικού ούτως ώστε να αποφευχθεί κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.
Το «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής θα μπορεί να δεχθεί μόλις 30 προσκλήσεις εκτός φυσικά από τα μέλη των αποστολών των ομάδων.
Η αναμέτρηση που όλοι προετοιμαζόμασταν να αποτελέσει γιορτή για το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο παίρνει μορφή διαδικαστικού χαρακτήρα υπό την έννοια ότι δεν θα έχει τις ετοιμασίες ενός κλασικού τελικού όπως όλοι γνωρίζαμε μέχρι πρότινος (με τραπέζι μεταξύ των δύο αποστολών, με συνέντευξη τύπου, με βραβεύσεις στην ανάπαυλα του ημιχρόνου κλπ).
Φυσικά για τα αγωνιστικά τμήματα των δύο φιναλίστ, ο τελικός είναι τελικός και ουδείς θέλει να απώλεσει την ευκαιρία να σηκώσει στο τέλος της βραδιάς το βαρύτιμο τρόπαιο.
Η ρεθεμνιώτικη Ένωση ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο αναφέροντας τα σωματεία να τηρήσουν ευλαβικά το πρωτόκολλο.
Αστέρας Περάματος και Ερμής Ζωνιανών προετοιμάζονται για μία μεγάλη μάχη που θα έχει απόλυτα και μόνο, ποδοσφαιρικό προφίλ.
Εννοείται ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στα 90 λεπτά θα έχουμε ημίωρη παράταση και εφόσον δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στο σκορ, θα ακολουθήσει τη διαδικασία των πέναλτι.

Live Streaming το ματς
Μάλιστα, προκειμένου να μην στερήσει η διοργάνωση την πρόσβαση σ’ ένα τέτοιο γεγονός, φρόντισε να το βγάλει live streaming από την ιστοσελίδα της www.epsr.gr. στο link… http://youtu.be/IIYt8rxiMIU
Έτσι, μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών όμως οι φίλαθλοι θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Σε άλλη μέρα η βράβευση Επισκοπής και γυναικείου Αστέρα Ρεθύμνου
Παράλληλα, η ΕΠΣΡ προχώρησε και σε μία άλλη ανακοίνωση που σχετίζεται με τις βραβεύσεις των ομάδων της Επισκοπής και της γυναικείας του Αστέρα Ρεθύμνου. Οι δύο ομάδες ήταν να βραβευθούν από την ΕΠΣΡ στο γήπεδο Αρμένων ωστόσο, λόγω της αναβολής του τελικού η βράβευση αυτή μεταφέρθηκε σε επόμενη εκδήλωση που θα γίνει γνωστή μέσω νέας ανακοίνωσης:
Συγκεκριμένα: «Με απόφαση του προέδρου και του ΔΣ ΕΠΣΡ, λόγω των έκτακτων μέτρων και των κεκλεισμένων των θυρών τελικό κυπέλλου, οι προγραμματισμένες βραβεύσεις στον ΑΟΝ Αστέρα (γυναίκες) και στην ΠΑΕ Επισκοπή θα μεταφερθούν σε επόμενη εκδήλωση της ΕΠΣ Ρεθύμνου, τιμώντας την εξαιρετική εκπροσώπηση του ρεθεμνιώτικου ποδοσφαίρου στο υψηλό επίπεδο της χώρας.
Επί της ευκαιρίας, ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣΡ θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, τόσο προς την ομάδα γυναικών του ΑΟΝ Αστέρα για την κατάκτηση της 4ης θέσης στον 2ο όμιλο στη women’s Football League, όσο και στην ΠΑΕ Επισκοπή για την κατάκτηση της 7ης θέσης στον 2ο όμιλο στην Super League2.
Η πορεία τους και η αγωνιστική τους παρουσία καθ’ όλη την διάρκεια της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν έκανε υπερήφανη ολη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Ρεθύμνου.»

Ορισμός αγώνα μπαράζ για άνοδο στην Α΄ κατηγορία
Εκτός από τον αγώνα κυπέλλου, το ενδιαφέρον στρέφεται και στο ποια από τις ομάδες του Σπηλίου ή της Φλόγας Ρουστίκων θα βρίσκονται του χρόνου στην Α’ κατηγορία του τοπικού.
Η ΕΠΣ Ρεθύμνου λοιπόν ενημέρωσε λοιπόν ότι ο αγώνας μπαράζ θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στο γήπεδο Μισιρίων στις 17.00.