30 °C Rethymno, GR
10/08/2022

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΦΗ

Ο Αστέρας έκλεισε τη χρονιά και ανοιξε τους ορίζοντές του

Μια ξεχωριστή τελετή λήξης, πέρα από το όμορφο τελετουργικό και τις φιγούρες των παιδιών που γέμισαν με χρώμα και με φωνές και πάλι τη Σοχώρα, διοργάνωσε ο ΑΟΝ Αστέρας.
Το γεγονός της ανακοίνωσης συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημιών ανάμεσα στη ρεθυμνιώτικη ιστορική ομάδα και τον σύλλογο της ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν ο λόγος για τον οποίο όλοι έστρεψαν τα βλέμματά τους προς τον ειδικό χώρο (εξέδρα) που είχε διαμορφώώθεί από τους παράγοντες των κυανοκίτρινων.
Ο Αστέρας είναι η πρώτη ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας που συνάπτει επίσημα πια συνεργασία σε ακαδημαϊκό επίπεδο με την ΠΑΕ ΟΦΗ.
Ήταν κάτι για το οποίο είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα στον Αστέρα εξ ου και το οτι κατά την ανακοίνωση της είδησης αυτής όλοι όσοι παραβρέθηκαν -και ήταν πολύ αυτοί- ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Η ανακοίνωση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΟ ΝΕΟΣ Αστέρας Ρεθύμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας των ακαδημιών μας με την ΠΑΕ ΟΦΗ. Η συνεργασία αυτή θα αφορά στα τμήματα υποδομών των Κ10, Κ12 και Κ14 με τους μικρούς αθλητές μας να έχουν την δυνατότητα κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Μάλιστα στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, βρέθηκαν στο γήπεδο της Σοχώρας και εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ, οι κύριοι Μηνάς Λυσάνδρου μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη. Οι δύο άνδρες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδας μας και χαρακτηριστικό είναι ότι όπως είπαν, η πρώτη ομάδα που ήρθε στο μυαλό των ανθρώπων του ΟΦΗ για συνεργασία, ήταν ο Αστέρας Ρεθύμνου.»

Ο πρόεδρος του Αστέρα, Νίκος Παπαδάκης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία αυτή, αφού τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο πολλά βήματα προόδου

Επίσης έγινε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αποστολάκη, ο οποίος έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ έχοντας ξεκινήσει απο τα τμήματα υποδομών του Αστέρα.

Ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για μικρούς και μεγάλους να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά.
Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας, απο την διοίκηση, τους προπονητές και τους παικτές, ενώ παρόντες ήταν και μέλη της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Οι προπονητές των ακαδημιών, Γιώργος Μπαστάκη (υπεύθυνος ακαδημιών) καθώς και οι υπόλοιποι, Πολιουδάκη Μαρία, Μιχαηλίδης Λεωνίδας, Ψυχουντάκης Λευτέρης, Καλλιγιάννης Μιχάλης, Αντωνιάδης Παναγιώτης Ξενικάκης Φώτης, Ασπρομάτης Κωνσταντίνος καιΤυπάδης Στέργιος βράβευσαν όλα τα παιδιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκε βραβείο στον συνεπέστερο αθλητή στο κάθε τμήμα ακαδημίας.

Το «παρών» ακόμα έδωσαν ο υπ. για αθλητικά θλεματα του δημου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης και οι κ. κ. Μηνάς Λυσάνδρου, Ηλίας Πουρσανίδης, εκπροσωπόντας την ομάδα του ΟΦΗ στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ των ακαδημιών.
Μάλιστα ο κ. Πουρσανίδης βράβευσε την ομάδα της Κ13 των υποδομών του Αστέρα Ρεθ..
Επιπρόσθετα, ο αντιπρόεδος Δημήτρης Βαλέργας μαζί με τον Δημήτρη Περνιεντάκη, βράβευσαν όλους του αριστούχους μαθητές της ακαδημίας. Μάλιστα ο κ. Περνιεντάκης χορήγησε το ποσό των 500 ευρώ σε κάθε αριστούχο μαθητή.
Στο τέλος, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των οικοδεσποτών, ο Νίκος Α. Παπαδάκης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στον Αστέρα, υποσχέθηκε ότι η ομάδα κάθε χρόνο θα κάνει βήματα προόδου ευχόμενος σε όλους καλό καλοκαίρι.